Ukoliko ste u potrazi za nekim drukčijim izletom za sebe ili svoje goste, prijatelje, obitelj ili kolege s posla. Onda je naš izlet Ribolov i kupanje baš za Vas. Nudimo vam jednodnevni izlet s ribarskim brodom.

Cjelodnevni izlet koji uključuje s doručak na brodu, ribarenje, ručak i pauza za kupanjem u skrivenim uvalama. Na raspolaganju vam je cijeli brod, kapetan i njegova posadu koji će vam pokazati kako se lovi riba a poslije će vam tu ulovljenu ribu pripremiti i za ručak. 

mbTO mriza  Polazak : iz Jezera, Otok Murter
 Vrijeme polaska: 09.00 h  Vrijeme povratka: 18.00 h

 Program izleta: 

                         OBAVIJEST: Izlet je po dogovoru za unaprijed utvrđenu grupu , sve se organizira u dogovoru i po želji gosta, klijenta.

Polazak u 09.00 h iz Jezera, vožnja prema i kroz NP Kornati na ulaz Smokvica , prolazi  pokraj Otoka Žakanj do Piškere i izlaz se na otvoreno more poradi ribarenja.

Ribarenje: baca se i vuće mreža 1,30 h. Za vrijeme samog ribaranje obićno se poslužuje doručak. Zatim dizanje mreže slaganje ulova i vožnja prema najbližem otoku.

Pauza je na jednom od otoka Šibenskog arhipelaga. Pauza traje do 2 h i slobodno je vrijeme za kupanje, šetnju i ručak. Nakon ručka povratak. Predviđeni povratak kući u 18.00 h.

Za dogovore, rezervaciju i upite o cijeni stojimo na raspolaganju This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !

POŠALJI UPIT

Service(*)
Invalid Input

Your name(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Phone(*)
Invalid Input

Number of persons(*)
Invalid Input

Start date and time
Invalid Input

Additional note
Invalid Input

Captcha(*)
Captcha
Invalid Input

 

Search

Search by Date Range Availability
Search by Additional contents